Vetenskapen bakom Sensodyne Rapid Relief

UPPTÄCK HUR DU KAN LINDRA SMÄRTAN FRÅN ILNINGAR PÅ BARA 60 SEKUNDER

Här på Sensodyne är det vårt jobb att studera orsakerna till ilningar för att få verklig förståelse för hur vi kan lindra det. Ilningar kan uppstå när den mjukare, inre delen av tanden, som kallas dentin, exponeras och de små kanalerna, som kallas tubuli, börjar exponeras. När du äter något, som kall, varm, söt eller syrlig mat, rusar signalerna ner genom dessa kanaler och får nerven inuti tanden att reagera. Det kan leda till en omedelbar, kort och vass smärta som identifieras som ilningar.

Så många som 1 av 3 personer lider av  ilningar, men endast 1 av 3 av dessa behandlar det. Dessutom säger 70 procent av dem som lider av ilningar att det fördärvar nöjet med att äta och dricka. Många av dem anstränger sig därför mycket för att hitta lösningar så att de slipper smärtan i samband med ilningarna.  Bland annat undviker de viss sorts mat och dryck, äter och dricker på ena sidan av munnen, täcker tänderna med tungan, ändrar sitt sätt att borsta tänderna och bär scarf över munnen när det är kallt ute.

Det är dock onödigt att komma på alla dessa sätt för att klara av smärtan från ilningar nu när det finns en enkel lösning: Sensodyne Rapid Relief är en tandkräm som ger kliniskt bevisad lindring på bara 60 sekunder i kombination med långvarigt skydd* om den används enligt anvisningarna, för att på ett snabbt sätt besegra ilningarna.

 

FÖRKLARING AV VETENSKAPEN

Den unika sammansättningen i Sensodyne Rapid Relief är gjord för snabb lindring och har ett optimerat polymersystem som hjälper den aktiva ingrediensen (tennfluorid) att börja verka fort.

Detta polymersystem skapar en gelliknande stomme som hjälper till att hålla tennfluoriden på plats så att det inte spolas bort från munnen, utan skapar en snabbare blockering av de exponerade dentinkanalerna.

Detta gör att tandkrämen Sensodyne Rapid Relief ger snabb lindring och långvarigt skydd* när den används enligt anvisningarna för att besegra ilningar och den får också munnen att kännas ren och fräsch.

Snabb LINDRING och långvarigt skydd**Vid användning två gånger dagligen

Sensodyne Online Check Up

Vår Online Check Up kan hjälpa dig att känna igen några av de typiska symtomen på ilningar. Det tar bara några minuter och du kan göra det direkt.

Gör Online Check Up

Ilningarnas många ansikten

Ett projekt som hjälper människor till ett liv fritt från besvär av ilningar.

 

 

Läs mer